Sunday, 18 April 2010

HoBo BaG


Salah satu design beg yang diminati ramai.. Aku pun minat jugak beg jenis ni..
Hobo Bag.. Nama yang unik.. Hobo adalah panggilan pada pekerja2 yang mengembara, berkelana dari satu tempat ke satu tempat.. Hobo bag adalah beg yang dibawa mereka.. Kebanyakkan beg jenis ini bersaiz besar dan berbentuk bulan sabit..

Jom kita tengok design hobo bag yang menarik..


Gucci Duchessa Hobo Bag


Marc by Marc Jacobs - Classic Q Hillier Hobo Bag


G by GUESS Marley Hobo Bag


reben sebagai buckle.. cute!!


Andrew Marc Kite - Pricilla Hobo Bag


Roger Vivier Phyton Hobo
(cantik tapi dari kulit ular sawa.. tak cukup berani nak pakai..)


Prada HoboBag


boleh isi macam2 barang..
aku suka designnya..


Ted Rossi Phyton Hobo Bag
(aku takkan pakai la design macam ni.. GELI~~)


Orian Hobo Bag in Red


Hobo Bag ni sesuai sangat untuk gaya Bohemian atau 'Boho-Chic'.. Gaya macam ni menjadi kegemaran pelakon dan penyanyi antarabangsa seperti Mary-kate Olsen, Joss Stone dan Sienna Miller..

2 comments:

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Hmmm ... Kak G mmg suka bag2 besar cam2 gini ... sekarang jarang dah beli sbb jarang tukar2 bag :)

Wahida Nasution Thakhrim said...

W'salam..
saya pun minat sangat tapi makin besar beg makin banyak la saya nak isi.. he3