Saturday, 29 May 2010

sTaRt PaCkInG


Tik tok tik tok tik tok.. Lebih kurang 58 jam lagi nak masuk bulan yang baru.. Dah kena mula packing apa2 yang patut.. Dah siap packing boleh terus letak kat ruang tamu.. Senang sikit bila nak masukkan barang2 tu dalam kereta bila ayah datang ambil aku nanti, tak la jenuh nak naik turun tangga macam masa aku angkut barang2 aku naik loteng awal tahun ni.. Lepas selesai aku unpack barang2 terus tido sampai esok pagi.. hu3..

ni sikit aje.. banyak lagi yang belum aku pack..
paling awal aku bungkus nota la.. he3..

Aku akan pindah keluar pertengahan bulan ni.. Ikutkan hati macam tak mau pindah tapi sampai sekarang ni aku belum dipanggil untuk temuduga kerja.. Aku dah puas 'tanam anggur' kat sini, dekat sebulan jugak la aku tak buat apa2.. Rehatkan perut aje.. he3.. Kalau masih belum dipanggil temuduga jugak, aku dah siap2 plan nak 'tanam jagung' la kat rumah SP lepas ni.. Sambil2 teman ayah kat rumah, aku nak berebut tv dengan ayah sebab nanti dah nak mula World Cup.. Aku nak berkampung sakan depan tv.. Nak sokong pasukan fave aku SPAIN..

Makan bola, Tido bola & brrr.. Minum coca cola!! (^^)v

2 comments:

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Lakukan ler ape yg dirasakan lbh baik & patut! Hehe.

Wahida Nasution Thakhrim said...

w'salam..
acctually ayah kata nak kerja ke tak nak kerja lagi ke terpulang pada saya.. dia tak paksa pun..
dia cuma nak saya lepak kat rumah sementara belum terima tawaran kerja.. sebab tak ada sesiapa kat rumah nak gaduh dengan ayah katanya.. he3