Tuesday, 25 May 2010

cLuTcH bAg


Bukan sepanjang masa kita kena bawak beg tangan yang besar.. Untuk majlis2 rasmi terutamanya majlis makan malam kita mesti la bawak beg tangan sesuai.. Beg tangan yang kecil yang boleh diisi handphone, camera, sedikit alat solek untuk touch up, kad2 yang perlu & sedikit wang tunai.. Clutch bag la yang memenuhi semua ciri2 yang aku cakap tadi..

Selain daripada isi barang2 yang perlu, clutch bag juga membantu untuk meng'glamour'kan lagi gaya korang.. Pilihlah clutch bag yang sesuai dengan gaya korang..


macam bekas mengkuang zaman mak tok aku.. he3..


clutch bag dari kayu rekaan Stella McCartney..


clutch bag dari kulit kerang..


clutch bag yang panjang!!
boleh kepit tanpa tercicir.. he3..


detail berbentuk hati yang menawan..


boleh buat wristlet..



banyak ruang simpanan..
kombinasi warna yang menarik..


serabut tapi cantik..


jahitan labuci yang menarik.. ethnic style..


besarnya reben.. hik3
ungunya cantik..


sesuatu yang aku takkan pakai..
GELI~~


ringkas tapi menyerlah..


macam compact powder.. he3..


harap2 tak la berat clutch bag ni.. he3..


warna emas yang mengancam..



2 rekaan clutch bag yang mewah dari Christian Louboutin..


tak payah nak pakai aksesori lain..
clutch bag ni dah mampu tarik perhatian..


sesuai dipakai macam2 warna baju..








3 clutch bag dari Fendi..
aku suka semuanya!!


Clutch bag mana jadi pilihan korang?? (^^)

2 comments:

cracked bunny said...

warna emas mngancam!

Wahida Nasution Thakhrim said...

achikz suka clutch bag tu.. macam cermin da~~