Friday, 1 April 2011

MasterChef kini di Malaysia!!



Laporan asal : The Daily Chili

Pada peminat2 siri MasterChef US, Junior MasterChef Australia yang disiarkan di Starworld , Astro saluran 711 kini siri pertandingan masakan tersebut akan datang ke Malaysia..

MasterChef Malaysia dijangka akan disiarkan di Astro Ria pada bulan Oktober nanti.. Pada sesiapa yang berminat boleh la ketahui maklumat lanjut di lawan web Astro..

AcHiKz : bukan nak pertikai tapi boleh ke MasterChef Malaysia setanding dengan siri MasterChef yang lain??

6 comments:

khaifaiz said...

Apa lg Achickz.. Jom join.. Khai reti msk nasi ngan telur..

Wahida Nasution Thakhrim said...

Nasi dengan telur?? okay juga tu.. he3.. AcHiKz join?? tak boleh la rasanya sebab AcHiKz ni camera shy.. hu3

solo molo said...

siyes tak sabar nak tengok...
nak tengok kehebatan chef- malaysia pulak...


jom teka yang mana satu solomolo ? > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/teka-yang-mana-satu.html

Wahida Nasution Thakhrim said...

AcHiKz pun tak sabar juga tapi AcHiKz risau sikit sebab takut jangkaan dan harapan AcHiKz pada MasterChef Malaysia ni tak seperti yang diharapkan.. kena tunggu dan lihat la..

Republic Aku said...

tak suka dgn cerita ni ,memalukan aku ...kiki

Wahida Nasution Thakhrim said...

kenapa tak suka?? kenapa memalukan??