Wednesday, 6 April 2011

Khabar yang mengecewakan


Apa khabar semua.. Hari ni AcHiKz bersiaran di Kuala Berang, lepak2 kat rumah sudara sehari dua.. Pasal temuduga semalam boleh la tengok gambar kat bawah ni.. Nak cerita panjang2 pun mood AcHiKz masih 'down' lagi..


Mungkin rezeki AcHiKz kat tempat lain..

16 comments:

KAMIHIDUP said...

sabar ye, rezeki ada di mana2. doa byk2. :)

NUR Azdatul Azween said...

sabor ye achikz..
insyaALLAH..mungkin anda akan dpaat yang lebih baik dari tu.. :)

Surie said...

Ada hikmah tu nape achikz xdpt keje situ..maybe Allah dh sediakan Achikz dgn keje yg lebih baik dan sesuai..teruskan berusaha ok!All d best!

toyolkiut said...

teruskn usaha..
bnyk kenaln2 TK hadapi pkara sama, sstengahnya berpuluh tmuduga d hadiri, baru ada rezeki..
usah putus asa..

Wan Adawiyah said...

insyallah ade rezeki kt tmpt lain 2...sabar ek

Republic Aku said...

jangan bersedih kerana semua itu telah di rencanakan olehnya.

Wahida Nasution Thakhrim said...

kamihidup : terima kasih yea..

Wahida Nasution Thakhrim said...

azdatul : yea..

Wahida Nasution Thakhrim said...

surie : yea!! mesti ada tempat kerja yang sesuai nanti..

Wahida Nasution Thakhrim said...

TK : terkilan sikit aje.. tapi AcHiKz takkan putus asa..

Wahida Nasution Thakhrim said...

adawiyah : yea, AcHiKz akan sentiasa bersabar.. terima kasih..

Wahida Nasution Thakhrim said...

republic aku : terima kasih yea atas nasihat tu.. AcHiKz akan ingat..

abi.khairz said...

Rezeki Di Mana-Mana...

Wahida Nasution Thakhrim said...

abi : yea, belum jumpa tempat AcHiKz untuk cari rezeki..

Anonymous said...

usaha tangga kejayaan...

abi.khairz said...

usaha tangga kejayaan...