Monday, 4 April 2011

Doakan AcHiKz yea!!


Apa khabar semua?? Entry hari ni pendek aje sebab AcHiKz rasa nak demam.. Kena rehat sebab esok ada hal penting..

AcHiKz sekarang ni ada 635km jauh dari Sungai Petani.. AcHiKz bukan bawa diri merawat hati yang luka tapi AcHiKz ada temuduga kat sini.. AcHiKz sampai sini lewat petang semalam.. Hari ni pi tengok2 tempat temuduga sebab temuduganya mula awal pagi esok.. Kalau tak pi buat tinjauan hari ni, esok mesti kelam kabut nak cari tempat.. Maklumlah, baru pertama kali sampai sini..

Sama2lah berdoakan bersama AcHiKz agar tak demam dan doakan juga agar AcHiKz dapat jawatan ni yea..

AcHiKz nak baring kejap, ubat yang AcHiKz ambil tadi dah mula beri kesan.. Da~~

14 comments:

nikaviolet said...

kat ne kak chik interview??? fuh2..amin....mesti dpt tu...

KAMIHIDUP said...

semoga cepat sembuh. :)

Jiji-Fify said...

all the best achikz!!

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?

azrinrahim said...

all the best n cepat sembuh ya..incya-Allah akan lepas interview itu..

Khuzrin Kamarudin said...

semoga cepat sembuh...

Surie said...

Interview ktne?All d best ye!

Republic Aku said...

semoga berjaya.

nazirulhazwan~ said...

selamat cepat semboh ye~ amin

solo molo said...

good luck tau...


keputusan dah kuar...
http://solomolo.blogspot.com/2011/04/keputusan-teka-solomolo.html

solo molo said...
This comment has been removed by the author.
Wahida Nasution Thakhrim said...

nikaviolet : kita sms yea..

Wahida Nasution Thakhrim said...

kamihidup, azrinrahim, khuzrin, nazirul : trimas banyak2.. dah okay sikit tapi tak la sembuh 100%..

Wahida Nasution Thakhrim said...

surie : interview kat Gambang..

Wahida Nasution Thakhrim said...

jiji, republic aku, solo molo : nasib tak menyebelahi AcHiKz la.. hu3