Saturday, 5 March 2011

AcHiKz kembali!!


Yea!! Akhirnya AcHiKz berjaya juga terbitkan entry pertama dalam bulan Mac.. Dengan rasminya AcHiKz atau Wahida Nasution Thakhrim sudah kembali di AcHiKz HoUz!!

Banyak hari AcHiKz menyepi gara2 merajuk dengan kelembapan broadband.. Walaupun keadaan masih belum kembali pulih macam dulu tapi jari2 kontot lagi gemuk ni dah tak sabar nak menari2 atas papan kekunci.. Jadi AcHiKz cuba juga la sedaya upaya berbekalkan tahap kesabaran yang melebihi biasa untuk post entry pendek ni..

Dalam masa merajuk tu AcHiKz tak la berdiam diri aje.. AcHiKz tetap merayau sakan kat blog kawan2 walaupun ambil masa lama untuk satu2 blog selesai loading.. Merajuk2 pun kat broadband aje, bukan kat korang pun..

Jangan nak merajuk, makin rindu kat korang ada la.. he3

4 comments:

KAMIHIDUP said...

xsuka broadband!!! hahaha. page KAMI load lambat x? :)

Wahida Nasution Thakhrim said...

boleh la.. tak la lambat sangat..

Mohamadazhan hjDesa said...

selamat kembali achik :)

broadband majuk tu lambat.hehe

Wahida Nasution Thakhrim said...

azhan : patutnya AcHiKz yang merajuk.. ha3