Thursday, 10 March 2011

Saya nak join bloglist Her Storiie,x3



Si Nikaviolet dari Nikaviolet's Dairy of Life dah tag AcHiKz untuk turut serta dalam Bloglist Dayana dari Her Storiee,x3.. Pada sesiapa yang berminat boleh klik kat SINI.. Tarikh tutup bloglist ni pada 1 MEI 2011..

Sesi jawab menjawab soalan pun bermula..

Soalan 1 :
Harapan korang terhadap blog korang / tujuan korang berblogging??
AcHiKz mula2 berblogging ni atas niat suka2 aje.. Nak isi masa lapang.. AcHiKz tulis perkara seharian atau isu2 semasa yang menarik perhatian.. Selain tu, ada la juga info yang berguna, yang sesuai untuk dikongsikan dengan pembaca dan bloggers lain..

Soalan 2 :
Kenapa nak join bloglist Her Storiie,x3??
Nak tambahkan kenalan dan sekaligus nak kenalkan AcHiKz HoUz pada blogger dan pembaca yang lain..

Soalan 3 :
Apa yang boleh diubahsuai dalam blog Dayana??
Setakat ni rasanya tak ada apa yang perlu diubahsuai.. Cuma harap tak berat sangat sebab nanti lambat loading.. Maklumlah AcHiKz ni pakai broadband aje..

Tag 3 orang kawan (AcHiKz tinggalkan pesan kat shoutbox)

6 comments:

Nia Awal said...
This comment has been removed by the author.
Nia Awal said...

thanks wahida..

Dayana AZ said...

hee tenkiu2 :) cadangan yang baik tu! dayana nk cuba ubah sedaya upaya hee... dayana follow sini!

Dayana AZ said...

wahida :), tlg tuka kan banner dayana tu ye, sebab dayana dah tuka URL bru

http://herstoriie.blogspot.com

tlg tuka banner tu sebab nti klu click die pegi kat URL lme hee.. thx

khaifaiz said...

Wah.. semoga semakin maju achikz

Wahida Nasution Thakhrim said...

trimas2..