Saturday, 10 July 2010

AcHiKz BeRkArAoKe


Salam semua!! Dah 2 hari dah tak post entry sebab tak ada mood nak menulis walaupun idea banyak melimpah2 dalam otak ni.. Memandangkan sepupu balik SP, macam2 la aktiviti yang dirancang.. Nak gunakan masa sepenuhnya sebab susah nak jumpa melainkan cuti raya sebab masing2 dah bawa haluan sendiri..

Aku, maksu dan ila (sepupu) dah plan nak merayau kat Queensbay Mall.. Niat awal tu nak layan wayang la.. Apa2 cerita pun kami belasah aje, tapi bila tengok barisan nak beli tiket tu panjang dan bengkang bengkok sebab sekarang ni tengah demam Twilight Saga: Eclipse, terus batal niat nak layan wayang.. Dah Plan A gagal, Plan B la pulak.. Plan B kami, pi karaoke la.. he3



AcHiKz dan maksu

ni sepupu AcHiKz, ila..



ila tengah pilih lagu..

AcHiKz menyumbangkan suara yang sumbang.. (^^)

2 comments:

Hamzah Ian said...

menyumbangkan suara yg sumbang.. haha..
nice blog btw

Wahida Nasution Thakhrim said...

ha3.. suara memang tak sedap pun..