Tuesday, 13 July 2010

AcHiKz aT PaDaNg BeSaR


Kalau hari Sabtu kami marayau & menyanyi sakan kat Queens Bay, hari Ahad kami pi Padang Besar pulak sebab ila kata dah lama tak pi sana.. Sepatutnya berlima tapi mak teh dan pak teh (mak & ayah ila) tak jadi nak ikut.. Cancel last minutes..

Gi Padang Besar ikut Chuping.. Suka tengok ladang tebu.. Seluas-luasnya, sejuk aje mata memandang..



tempat fave mama..
(mama tak ikut sebab mama kerja..)



harga bawah dari RM150 boleh dapat bling2 macam ni..


ni tempat fave AcHiKz.. bersilau2 mata ni..
semuanya lawa2.. tak tahu nak pilih yang mana..

makan pisang sambil tunggu pesanan siap..

ila masih perasan muda~~ (><")

Sebelum balik SP, maksu ajak pi satu tempat..

Ladang Ternakan Burung Unta JPH Negeri Perlis..



maksu tak berani nak berdiri dekat2..
agresif betul burung unta ni bila makan..

Niat nak tahan mata sampai awal pagi nak tengok World Cup tapi last2 World Cup yang tengok AcHiKz tido..

2 comments:

DDrfauziah said...

Salam singgah ukhwah dari Kak G.

Lama juga tak nampak Ida. Jadi dah terluang waktu, Kak G singgah la bertanya kabar. :)

Wahida Nasution Thakhrim said...

W'salam kak G.. saya okay aje, sihat (bulat) macam biasa.. he3.. saya dok baca entry kak G tapi tak drop any comment..