Monday, 17 January 2011

Contest : Aku, Dia & Kamoo!! by unguisme


Hari ni AcHiKz nak sertai contest yang dianjurkan oleh si Ipa Faiza yang obses dengan warna ungu.. Sesiapa yang berminat boleh la klik SINI untuk maklumat lanjut..

Tarikh tutup contest ini pada 27 FEBRUARI 2011

Gambar ni diambil lepas tamat sesi OSPE final exam tahun 2009.. AcHiKz, Aimie (tengah) dan Izza.. Kami bertiga ni student Dip in Pharmacy di UniKL-Royal College of Medicine Perak.. Dah tamat belajar ni masing2 bawa hal sendiri.. Diorang berdua ni dah bekerja sebab diorang ni bawah KKM.. Si Izza (ada di Negeri Sembilan) dah pun berkahwin pada hujung bulan Disember tahun yang sama dan baru aje dapat baby boy.. Si Aimie pula kerja di Hospital Sungai Buloh.. AcHiKz pula masih belum dapat kerja dan masih lagi mencari cinta.. he3.. (^^)

Kali terakhir jumpa Aimee masa konvo bulan Oktober lepas.. Izza tak dapat join sebab dah sarat sangat.. Walaupun masing2 dah jauh dimata tapi harap2 persahabatan antara kami berkekalan selamanya..

5 comments:

ipa faiza~ said...

ok. penyertaan diterima :P
gud luck ye!

Wahida Nasution Thakhrim said...

thank you!! (^^)

arep_lockermonth said...

hi! im your new follower!singgah la blog arep kalau nak follow balik k!

Wahida Nasution Thakhrim said...

trimas arep!! (^^)

arep_lockermonth said...

sama sama!hehe :P