Monday, 13 December 2010

JaNgAn NaK cOpY PaStE aJe YeA


Sejak bila AcHiKz tukar jantina ni?? Terang2 gambar profile tu gambar AcHiKz.. Perempuan asli okay.. Apa kaitan tajuk entry dengan luahan ketidakpuasan hati AcHiKz ni?? Sila halakan mata anda pada kotak merah dalam peti jerit menjerit AcHiKz tu..


AcHiKz bukan la marah sangat sebenarnya, bah kan berterima kasih sebab sudi jenguk2 AcHiKz kat sini.. Tapi sepatutnya si "awek cun" ni kena la tahu siapa tuan rumahnya.. Lelaki atau perempuan.. Bukan setakat salin dan tampal aje..

Tak rugi kalau luangkan sikit masa kenali tuan rumah.. Paling senang pun tengok aje gambar kat profile sana.. Majoriti blogger guna gambar sendiri atau gambar dengan pasangan masing.. Tak pun gambar anak2 (selalunya blogger mom la yang buat macam tu) atau gambar2 yang comel dan menarik..

Dengan cara tu, tuan rumah rasa dihargai dan kesilapan yang tak sepatutnya berlaku dapat dielakkan..

11 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hehehe..ada jg yg copy paste ye...

Mohamadazhan hjDesa said...

haha,lawak siot. kes naya. puan blog ni wanita sejati :P

Wahida Nasution Thakhrim said...

LadyZuL : harap tak la berlaku lagi kat siapa2..

Mohamadazhan : AcHiKz bujang lagi yea.. ahakz!!

azrinrahim said...

achikz jangan marah2 ..nti cept tua .. biakan sahaja lah ..

kay yea said...

sabar2 achikz ;)

Fieza Story said...

hahah tumpang lalu jer sis hehehe........

Wahida Nasution Thakhrim said...

azrinrahim & kay yea : sikit pun tak marah.. lawak sangat rasanya..

fieza : sila3.. ha3

fadzioriq said...

saya tak paham entry inep~mcm mana dia copy paste??Huhu~
.
.
.
.ok dah baca balik byk kali baru perasan perkataan "bang" tuh~hehe

Wahida Nasution Thakhrim said...

fadzioriq : LOL!! (^^)

ShyShy Lullaby said...

besa la tu ! dy igt achik tu name laki . hihi . dy x tgk url tu name pe . haha

Wahida Nasution Thakhrim said...

itu la pasal.. terang2 nama perempuan kat URLnya.. nampak sangat dia tak membaca.. ha3