Monday, 27 December 2010

FrIeNdLy bLoG AwArD


Hari ni, AcHiKz jadi sasaran tag FRIENDLY BLOG AWARD dari Mizi tuan rumah Conteng Corner..


Inilah award yang AcHiKz dapat.. Terima kasih!!


Pendapat tentang blog Conteng Corner
Mula2 risau juga sebab gelap aje, tambah2 dengan header clown boy yang sedih .. Tapi bila dah jejalah blog ni AcHiKz rasa blog ni okay dan menarik..

Tempat yang paling nak lawat
Banyak la tempat yang AcHiKz nak pergi.. Samada dalam Malaysia dan luar negara.. Kalau nak senaraikan semua kat sini panjang berjela2 senarainya..
AcHiKz sangat suka pantai.. Suka juga kawasan tanah tinggi yang hijau lagi nyaman..

3 perkara tentang diri sendiri
- suka memandu terutanya jarak jauh
- suka makan dan suka memasak
- kipas susah mati drama2 bersiri terutamanya dari Jepun dan Korea

Tag 5 orang untuk award ini..

12 comments:

Shaheila Malek said...

Thanx wahida.. nice award.. :)

Sy pun suka pantai, cantik...

Wahida Nasution Thakhrim said...

sama2.. (^^)

misz nana said...

thnx ya :)

MiZi said...

jeng3.. xkan takut kot mai blog mizi.. hahaha cabaran anda sekrang adalah.. datang blog saya tanpa perasaan takut lagi.. hahaha

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/mizi-punya-akal.html

maria_m0hamadiah said...

thanks dear..~=0)

mimie said...

nice award.tahniah!

Cikbelog said...

wah congrat dapat award :)

noname said...

Tahniah....

Pssssssssssss
Join kontes geng lepak

Geng Lepak | Kontes Lepak | Hadiah menarik dari Langkawi

peyuz said...

nice2..

sye follower anda dn sy jugak bloger baru.slamat brkenalan

YOUsoF said...

Waah suka drive jauh.. bagus ni.. (so cari la calon yang jauh dari kg asal ye, hari raya boleh drive jauh²) ;D

Wahida Nasution Thakhrim said...

peyuz : terima kasih dan selamat berkenalan..

YOUsof : memang dah ada calon org jauh sebelum ni tapi jodoh tak panjang.. hu3..

YOUsoF said...

Oh yeke.. takpe kumbang bukan seekor.. ;D