Thursday, 12 May 2011

Kecewa


Rasa lapar terus hilang bila baca surat yang baru AcHiKz dapat.. Tanda tanya tentang temuduga dengan satu kilang farmaseutikal lebih sebulan lepas akhirnya terjawab juga..

Rasanya korang pun dah boleh agak apa jawapannya.. Tak perlu rasanya nak bercerita panjang lebar lagi..

Rasa nak tido petang la kejap.. Nak tenangkan hati yang sedih~~

7 comments:

KAMIHIDUP said...

sabarlah ye, rezeki belum ada. :)

Akulah Pak Lan said...

I kena interview kat 3 negeri dan 4 company sebelum dpt first job

Wahida Nasution Thakhrim said...

kamihidup : masih bersabar walaupun dah bengkak mata nangis..

Wahida Nasution Thakhrim said...

oreo : terima kasih sebab kasi semangat..

republik n9 said...

sabarrrrr ;-)

Penulis Bogel (the naked writer) said...

telan dengan perlahan...kemudian cari lagi, rezeki ada kt mana2

Wahida Nasution Thakhrim said...

republik n9 : terima kasih..

penulis bogel : sakitnya rasa walaupun mampu untuk telan perlahan2..