Saturday, 21 May 2011

Istiadat Konvokesyen UiTM ke-74 (part 2)


Akhirnya!! Hari yang dinanti2kan pun tiba.. Awal pagi dah gerak sebab graduan kena berkumpul sebelum 7.30 pagi.. Alhamdulillah, cuaca sangat baik pada awal pagi..

Awal pagi di pintu utama Dewan Agong Tuanku Canselor..


AcHiKz tonton dari tempat yang dah disediakan..


Comel tak?? AcHiKz yang pilih tu.. Jambangan ni sebagai pengganti diri maktok, tokwan dan maksu yang tak dapat hadir..


Masing2 sibuk cari keluarga lepas keluar dewan..




Lega sangat acara hari ni berjalan lancar.. Big event untuk tahun ni dah pun selesai.. Tunggu konvokesyen Din pula lepas ni..

6 comments:

daddyzkool said...

bear....hehe dah besar panjang pun ...

Wahida Nasution Thakhrim said...

comel apa.. rasa macam tak lengkap lak jambangan bunga tu kalau tak ada teddy bear.. he3

Penulis Bogel (the naked writer) said...

wahhh...bestnye *menghitung hari

Wahida Nasution Thakhrim said...

penulis bogel : apa yang hitung hari?? tak adanya nak kira2 hari ni.. tak ada big event dah..

tumitKAKIkuLUKA said...

akak dah grad ye..tahniah!!! selamat menempuh alam yang seterusnya.:)

Wahida Nasution Thakhrim said...

kakak AcHiKz yang grad.. AcHiKz dah grad tahun lepas..