Friday, 11 February 2011

Tahniah Dr. M!!


klik untuk imej yang lebih jelas

Walaupun dah 8 tahun Tun Mahathir undurkan diri tapi kehadiran Tun dimana2 acara sangat dinantikan.. Begitu juga dengan hasil penulisan Tun..

AcHiKz nak ucapkan tahniah pada seluruh rakyat Malaysia yang menyokong Tun.. AcHiKz dilahirkan dan membesar dibawah pentadbiran Tun dan bagi AcHiKz Tun adalah Perdana Menteri yang terbaik!!

Boleh klik SINI untuk ke blog Tun dan boleh follow Tun di Twitter dan juga Facebook..

5 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam achik, maaf komen yang kontra.

Dosanya pada umat Islam sukar hendak dilupakan. Beliau yang menzalimi pelajar2 agama sekolah agama rakyat dan para ulama...baik dari segi material mungkin, rohani jauh sekali untuk disanjungi.

moga Tun diberikan hidayah.

khaifaiz said...

Dia seorang yg begitu disegani seantero

Wahida Nasution Thakhrim said...

azhan : kontra atau tak komen anda, saya terima.. setiap orang pendapatnya berbeza.. bukan semua orang suka apa yang kita suka..

khaifaiz : yea.. betul tu..

Syafiq Rosli said...

huhu..beliau memang cerdik.:)

3rdfrom9 said...

Adakah Mukhriz bley jdik MB Kedah ??? Tun x mampu nk nolong Mukhriz .... Jasa Tun nampak sebab dia menrintah lama 23 thn....

Bab pembinaan negara macam mana ada sekarang sikit aku x heran .... Dalam sejarah dunia Jepon dgn Jerman lebih baik dari kita walaupon negara diorang hancur berkecai selepas perang.